DOUBLEDASH

Over DoubleDash

‘Wat een top show weten deze zes podiumbeesten er elke keer weer van te maken. Muzikaal technisch van topniveau, maar vooral in de presentatie weet deze Harderwijkse band immense indruk te maken. Ze wonnen keer op keer de rondes van The Clash of the Coverbands. DoubleDash mag zich met trots rekenen tot een van de 18 beste coverbands van de Benelux.’
Vakjury The Clash of the Coverbands

Nummers van onder andere The Beatles, Elvis Presley, Chuck Berry en Ray Charles worden met een DoubleDash overgoten sausje geïntroduceerd aan het publiek. Met dank aan hun ongechaneerde uitstraling weten zij het publiek in no-time in beweging te krijgen. Een vlammend Rock’nRoll spektakel gemixt met denderende hits uit het heden maakt DoubleDash tot een succesvol uitzonderlijke band.

De afgelopen jaren brachten ze al de show op verschillende podia’s door heel Nederland; zoals IJsselhallen Zwolle, De Vorstin Hilversum, Festivalterrein Strand Horst, Marktplein Nijmegen / Harderwijk, Cultuurfabriek DRU Ulft, Metropool Hengelo. In 2019 wordt het heetste ijzer gesmeden met de bekendste meezingers, brullers en authentieke vlammers . Hang je imago in de kast, gooi je haar los. CAUSE . .

. . YOU ARE READY FOR A DOUBLEDASH EXPERIENCE! →  BEKIJK PLAYLIST

FESTIVALS   //   JUBILEUMS    //   STUDENTENFEESTEN   //
BEDRIJFSFEESTEN    //   SPORTFEESTEN   //  WEDDINGS

ARTIESTEN